• «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν δοθούν στα παιδιά τα απαραίτητα εργαλεία για να πετύχουν, θα πετύχουν πέρα από τα πιο τρελά όνειρα τους!»
  - David Vitter, Γερουσιαστής των ΗΠΑ

 • «Ένα μωρό είναι η γνώμη του Θεού ότι ο κόσμος θα πρέπει να προχωρήσει.»
  - Carl Sandburg

 • «Τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται πώς να σκέφτονται, όχι τι να σκέφτονται.»
  - Margaret Mead

 • «Είναι παράδοξο το γεγονός ότι πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς εξακολουθούν να διαφοροποιούν το χρόνο της εκμάθησης από το χρόνο του παιχνιδιού, χωρίς να διακρίνουν τη ζωτική σχέση που τα συνδέει μεταξύ τους.»
  - Leo F. Buscaglia

 • «Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να προετοιμάσουμε το μέλλον για τα παιδιά μας, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για το μέλλον.»
  - Franklin D. Roosevelt

 • «Δεν μπορώ να σκεφτώ καμιά άλλη ανάγκη στην παιδική ηλικία τόσο δυνατή όσο η πατρική προστασία.»
  - Ζίγκμουντ Φρόυντ

 • «Ενώ προσπαθούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας τα πάντα για τη ζωή, τα παιδιά μας διδάσκουν τα πάντα για το τι είναι η ζωή.»
  - Angela Schwindt

 • «Ποτέ δεν διδάσκω τους μαθητές μου. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να τους παρέχω τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να μάθουν.»
  - Άλμπερτ Αϊνστάιν

 • «Δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε επειδή γερνάμε. Γερνάμε επειδή σταματήσαμε να παίζουμε.»
  - George Bernard Shaw

 • «Το παιχνίδι δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να εξασκήσουν αυτά που μαθαίνουν ... Θα πρέπει να παίξουν με όσα θεωρούν αληθινά, για να μάθουν περισσότερα και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν αυτά που μαθαίνουν σε νέες μορφές του παιχνιδιού. »
  - Fred Rogers

 • «Υπάρχει πάντα στην παιδική μας ηλικία μια στιγμή που ανοίγει μια πόρτα και μπαίνει το μέλλον.»
  - Graham Green (Βρετανός συγγραφέας)

 • «Αν ένας άνθρωπος υπήρξε το αδιαμφισβήτητα αγαπημένο παιδί της μητέρας του, διατηρεί σε όλη του τη ζωή το αίσθημα θριάμβου, την πίστη στην επιτυχία, που συχνά οδηγεί πραγματικά στην επιτυχία.»
  - Ζίγκμουντ Φρόυντ

Γονεις

Εύκολη επιλογή του ιδανικού babysitter για το παιδί σας!

Περισσοτερα...

Babysitter

Γνωρίστε τις babysitter μας!

Περισσοτερα...

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Ώρα για διασκέδαση και παιγνίδι. Αποταθείτε στους ειδικούς!

Περισσοτερα...

Καλωσόρισμα

Πρώτιστη έγνοια όλων των γονέων είναι η φροντίδα του παιδιού τους. Στις μέρες μας όμως η ανάγκη για απασχόληση και των δύο γονέων, οι πολλές εργασιακές απαιτήσεις και τα συχνά επαγγελματικά ταξίδια, μας αναγκάζουν να απουσιάζουμε συχνά από το σπίτι και μάλιστα ώρες και μέρες (αργίες) που τα σχολεία είναι κλειστά. Για αυτό και πλέον οι υπηρεσίες φύλαξης παιδιών από νταντά, δεν αποτελούν πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα για πολλές οικογένειες!

Όπως ενδεχομένως να γνωρίζετε, στο εξωτερικό η εύρεση babysitter μέσω μιας άρτια οργανωμένης διαδικασίας, είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις πιο διαδεδομένες και επιτυχημένες επιλογές. Με βασικό γνώμονα λοιπόν, την αγάπη για το παιδί και τη δέσμευση για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στήριξης όλων των γονέων, δημιουργήσαμε τρία πακέτα υπηρεσιών για εξεύρεση νταντάς, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκάστοτε οικογένειας και τον οικονομικό της προϋπολογισμό. Η ομάδα των συνεργατών - νταντάδων μας, απαρτίζεται από άτομα με γνώσεις στον τομέα φροντίδας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης παιδιών. Τα άτομα αυτά περνούν από διάφορες διαδικασίες ελέγχου προτού κριθούν ως ικανά για να ενταχθούν στην εταιρεία μας, ενώ προτού εργοδοτηθούν από πελάτες μας προτείνουμε και επιπλέον διαδικασίες ελέγχου ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών τους!

Κλείσαμε 3 και πλέον χρόνια λειτουργίας και με χαρά ανακοινώνουμε ότι οι υπηρεσίες μας έχουν αναπτυχθεί και εμπλουτιστεί. Συνεργαζόμαστε πλέον και με ιδιωτικά σχολεία τα οποία διαμέσου των υπηρεσιών μας προσλαμβάνουν το προσωπικό τους και το ελέγχουν. Παρέχουμε υπηρεσίες οργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων, ψυχαγωγίας παιδιών, εκδίδουμε παιδικά ηλεκτρονικά παραμύθια, μηνιαίο περιοδικό με άρθρα για γονείς και εκπαιδευτικούς και παρέχουμε διαλέξεις και εργαστήρια για όλη την οικογένεια.

Στοχεύουμε οι υπηρεσίες μας να είναι πάντα αντάξιες των προσδοκιών σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για σχόλια,  απορίες αλλά και εισηγήσεις σας.