Σχόλια πελατών

 

Σας ευχαριστώ πολύ για την άριστη εξυπηρέτηση σας. Οι δραστηριότητες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και όλα τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα με τη ψυχαγωγό σας.

Μαρία Χρ.

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση.

Χριστίνα Γ.

Ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ καλή η Φρόσω. Κράτησε τα παιδιά απασχολημένα και το διασκέδασαν και εκείνα μαζί της. Από ότι μου είπαν και οι άλλοι γονείς έμειναν και εκείνοι ευχαριστημένοι επειδή δεν βαρέθηκαν τα παιδιά τους και ταυτόχρονα έκαναν και κάτι δημιουργικό.

Iωάννα Τρ.

Αναφορικά με τις υπηρεσίες σας, η Φρόσω ήταν ευγενέστατη, απασχόλησε τα παιδιά δημιουργικά και με υπομονή. Χωρίς να ακούγεται, τους κράτησε το ενδιαφέρον και δεν αρνήθηκε σε κανένα παιδάκι μπαλόνι ή οποιαδήποτε άλλη χάρη. Την συστήνω ανεπιφύλακτα κυρίως για παιδάκια 4-6 χρονών. Επίσης, η εταιρεία σας μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό της!

Θερμά συγχαρητήρια, θα σας συστήνω ανεπιφύλακτα.

Στεφανία Φ.

Περάσαμε τέλεια...ήταν όλα υπέροχα...τα μωρά πέρασαν καταπληκτικά με τη Φρόσω...από όσους ρώτησα μου είπαν θετικά σχόλια...ευχαριστούμε πολύ!

Αναστασία Χ.

Η υπηρεσίες ψυχαγωγίας της Baby Sitter On Call ήταν άριστες. Η εμπειρία τους με τέτοια γεγονότα μας έδωσε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την παρέα των καλεσμένων μας, ενώ τα παιδιά μας διασκέδαζαν καθόλη τη διάρκεια!

Το έμπειρο προσωπικό τους, φρόντισε και διασκέδασου όλα τα παιδιά τα οποία ήταν και διαφορετικών εθνικοτήτων, κάτι που ήταν αρκετά εκπληκτικό, αν το σκεφτείτε καθώς φαίνεται ότι όλα τα παιδιά μιλούν την ίδια γλώσσα όταν διασκεδάζουν!

Ευχαριστώ!

Νέμανια Ράτεβικ

Από τα σχόλια που έλαβα από τις μαμάδες η Φρόσω ήταν πάρα πολύ καλή στη δουλειά της. Τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι, καθώς επίσης ενθουσιάστηκαν με το face painting και τις μπαλονοκατασκευές που τους έφτιαξε. Όλα κύλησαν πολύ όμορφα. Σημασία έχει ότι τα παιδιά το διασκέδασαν πάρα πολύ.

Ευχαριστώ,

Σοφία Λ.

Ευχαριστούμε πολύ. Ήταν πολύ καλή η Φρόσω. Κράτησε τα παιδιά απασχολημένα και το διασκέδασαν και εκείνα μαζί της. Από ότι μου είπαν και οι άλλοι γονείς έμειναν και εκείνοι ευχαριστημένοι επειδή δε βαρέθηκαν τα παιδιά τους και ταυτόχρονα έκαναν και κάτι δημιουργικό.

Ιωάννα Τ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία. Η κοπέλα ήταν πάρα πολύ καλή, ευχάριστη, χαμογελαστή και ευγενική. Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα.

Josephina M.

Απλώς θα ήθελα να πω οτι μείναμε όλοι κατενθουσιασμένοι με την υπομονή της κοπέλας, τον ενθουσιασμό, την εφευριτικότητα και τον επαγγελματισμό της! Όλοι οι γονείς και τα παιδια καλεσμένοι όσο και τα δικά μου, αναφέρονταν με τα καλύτερα λόγια! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ξαναπροτιμήσουμε και θα σας προτείνουμε και σε άλλους!!!

 

Aντώνης Σ.

Απολαύσαμε πραγματικά τη βάφτιση του γιου μας. Η κοπέλα ήταν ήδη στο χώρο όταν φτάσαμε και ήδη ήταν έτοιμη και οργανωμένη, όπως πάντα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις υπηρεσίες σας, όπως πάντα στην ώρα σας και τα παιδιά διασκέδασαν πολύ! Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ για την  καταπληκτική σας δουλειά :) Οι γονείς μπόρεσαν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το χρόνο τους, ενώ τα παιδιά διασκέδαζαν.

Eλφρίδε Ρ.

Πολύ γρήγορη ανταπόκριση. Η κοπέλα που ήρθε ήταν πολύ ευγενική και συνεργάσιμη και έκανε ότι μπορούσε για να απασχολήσει τα ζωηρά παιδία μας. Ευχαριστούμε!

Χριστιάνα

Ένα σύντομο email για να σας ευχαριστήσω που μας στείλατε την Ιωάννα στην εκδήλωσή μας. Ήταν απλά φανταστική !!! Πολύ φιλική, ενθουσιώδης, αφοσιωμένη και απολύτως τέλεια με τα παιδιά! Όλα τα παιδιά την αγάπησαν! 

Πολλές ευχαριστίες για τις υπέροχες υπηρεσίες και τον επαγγελματισμό σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Λέστα Σ.

Όσον αφορά την εκπαιδευτικό που παρείχε τη ψυχαγωγεία στη βάπτιση της Μαριλίζας, έχω να τα καλύτερα. Ήταν καταπληκτική με τα παιδιά και αυτά πέρασαν υπέροχα. Της βάζω 10 στα 10. Ήταν πολύ ευγενική και διακριτική. Μπράβο!

Αλεξίου Μ.

Η προσέγγιση των υπαλλήλων της Baby Sitter On Call ήταν πολύ επαγγελματική από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα κορίτσια που στάληκαν για την εκδήλωσή μας ήταν ενεργητικές και υπεύθυνες. Ανέλαβαν τη φροντίδα των παιδιών, δημιουργώντας μια άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι όση ώρα είχαν αναλάβει τα παιδιά, κανένας ενήλικας δε χρειάστηκε να ελέγχει τα παιδιά του και έτσι μπορούσαν να απολαύσουν κι εκείνει το χρόνο τους και την εκδήλωση. Θα συνεργαστούμε ξανά με την  Baby Sitter On Call!

Μάριος Χριστοδούλου - Cyprus Parachute Association

Οι κοπέλες ήταν πολύ καλές, ψυχαγώγησαν τα παιδιά με  μπαλονοκατασκευές,  face painting και παιχνίδια. Ευγενικές και χαμογελαστές. Ψυχαγώγησαν τα παιδάκια για μια ώρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Τ. Φ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άριστη εξυπηρέτηση και τις άριστες υπηρεσίες που μας παρείχατε. Σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας της βάφτισης οφείλεται  στην κ. Σόνια η οποία απασχόλησε και διασκέδασε τα παιδιά καθόλη τη διάρκεια αφήνοντας τους γονείς ξέγνοιαστους και όλα τα παιδάκια πολύ ευχαριστημένα. Ακούσαμε τα καλύτερα σχόλια από μικρούς και μεγάλους!!

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι.

Με εκτίμηση

Σ. Χ.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Οι κοπέλες ήταν πάρα πολύ καλές. Τα παιδάκια διασκέδασαν πολύ και τα απασχόλησαν πολύ καλά.

Μ. Μ.

Η Χαρά ήταν καταπληκτική. Τα μικρούλικα το διασκεδάσανε και ήταν πολύ διακριτική όπως της είπα και δεν ενοχλήθηκαν οι μεγάλοι. Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο για την άψογη εξυπηρέτηση.

Θεοδώρου Α. 

Η Σόνια ήταν ευχάριστη και επαγγελματίας. Έλαβα θετικά σχόλια από όλα τα παιδιά και από πολλούς  γονείς. Κατάφερε να κρατήσει τα παιδιά υπό έλεγχο και πλήρες απασχολημένα με ψυχαγωγία.

Θα ήθελα να συστήσω ιδιαίτερα τη Σόνια.

Ευχαριστώ.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χιλή Σ.

Ωχ περάσαμε καταπληκτικά! Οι κοπέλες ήταν άψογες. Η Μαριαλένα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Ήταν μέσα σε όλα. Το χάρηκε πάρα πολύ :) Είμαι σίγουρη κάποιες μαμάδες θα επικοινωνήσουν.

Γεωργίου Π.

Σας ευχαριστώ ναι είμαι πολύ ευχαριστημένη κράτησαν τα παιδιά απασχολημένα για 2 ώρες ήταν και οι δύο πολύ ευγενικές και επικοινωνιακές με τα παιδάκια.

Παύλου A.

Eξαιρετικοί επαγγελματίες! :)

Φιλίππου Μ.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις ψυχαγωγούς, κράτησαν τα παιδιά απασχολημένα για δυο ώρες με παιχνίδια,  τραγούδια και μπαλονο-κατασκευές.

Μιχαηλίδη E.

Πολύ επαγγελματίες!!!

Σπύρου Σ.

Όλα ήταν μια χαρά. Η Ιωάννα ήταν καταπληκτική, πάρα πολύ καλή με τα παιδιά. Κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον τους, τα παιγνίδια που έκανε άρεσαν πολύ στα παιδιά, κατάφερε και τα κράτησε κοντά της ολόκληρο το δίωρο. Η επικοινωνία επίσης που είχα μαζί της ήταν άψογη. Πολύ ευγενική και καλή  κοπέλα, έχει πολύ καλό τρόπο με τα παιδιά. Ήταν επίσης πολύ τυπική και στην ώρα άφιξης της. Μείιναμε πολύ ευχαριστημένοι, σίγουρα θα σας προτιμήσουμε ξανά.

Θεοφάνους Μ.

Τα παιδιά πέρασαν τέλεια. Έπαιξαν, διασκλεδασαν. Η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική, πρόσχαρη και τα απασχολούσε συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ!

Πρωτοπαπά Μ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία. Η κοπέλα ήταν άψογη και τα παιδιά έμειναν πολύ ευχαριστημένα!

Κληρίδου Κ.

Σας ευχαριστώ πολύ για χθες. Ήταν όλα πολύ ωραία και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.

Δημάρχου Α.