Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα θεωρούνται τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση ή και την επικοινωνία της N.P. Baby Sitter On Call Ltd (στο εξής αναφερόμενη ως Δικαιούχος) με τους επισκέπτες ή /και χρήστες ή /και babysitters του ιστοχώρου της www.babysitteroncall.com.cy .

Τα Προσωπικά Δεδομένα που ο Δικαιούχος επιλέγει να συλλέξει από τους babysitters είναι το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση, βεβαίωση λευκού ποινικού μητρώου, πρώτων βοηθειών, ακαδημαϊκά διπλώματα και άλλα πιστοποιητικά εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης, σεμιναρίων, επαγγελματική εμπειρία, συστατικές επιστολές προηγούμενων εργοδοτών, στοιχεία που αφορούν στα γνωρίσματα του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, φωτογραφία, και ότι άλλο από καιρό εις καιρό ενδεχομένως να κριθεί ως αναγκαίο για την ομαλή και αξιόπιστη παροχή των υπηρεσιών του Δικαιούχου προς τους επισκέπτες ή /και χρήστες του ιστοχώρου του.

Τα Προσωπικά Δεδομένα που ο Δικαιούχος επιλέγει να συλλέξει από τους επισκέπτες ή /και χρήστες του ιστοχώρου του είναι ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση, επάγγελμα και ότι άλλο κριθεί αναγκαίο από καιρό εις καιρό για την διατήρηση άριστης επικοινωνίας, αλλά και τη συνεχή καλυτέρευση και στοχευμένη παροχή υπηρεσιών προς αυτούς.

Η συλλογή Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών ή /και χρηστών ή /και babysitters του ιστοχώρου του Δικαιούχου γίνεται με τη δική τους συγκατάθεση και αποδοχή των Όρων Χρήσηςτου Δικαιούχου και του ιστοχώρου αυτού.

Η διαχείριση και Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του επισκέπτη ή /και χρήστη ή /και babysitter του ιστοχώρου του Δικαιούχου διέπεται από τους Όρους Χρήσης καθώς και τις ανάλογες διατάξεις του Κυπριακού Δικαίου. Κάθε μελλοντική ρύθμιση ή αλλαγή θα ενταχθεί στους ισχύοντες Όρους Χρήσης και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Δικαιούχου και του ιστοχώρου του. Ο Δικαιούχος διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ανάλογα με τις από καιρόν εις καιρόν αλλαγές στο σχετικό νόμο. Επομένως νοείται ότι η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δύναται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή.

Παρακαλούμε όπως κάθε επισκέπτης ή /και χρήστης ή /και babysitter του ιστοχώρου του Δικαιούχου ελέγχει από καιρόν εις καιρόν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για ενδεχόμενες τροποποιήσεις καθώς η χρήση του ιστοχώρου αποτελεί αποδοχή όλων των ενδεχόμενων αλλαγών.

Αναφορικά με τα στοιχεία επικοινωνίας των Babysitters (Τηλέφωνο, Τηλεομοιότυπο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) θα γίνονται προσβάσιμα για τους επισκέπτες ή /και χρήστες του ιστοχώρου του Δικαιούχου, κατόπιν αποδοχής των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Δικαιούχου και από τα δύο μέρη (babysitters και επισκέπτες ή /και χρήστες).

Δύναται ο Δικαιούχος να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών ή /και χρηστών ή /και babysitters τόσο για επικοινωνία μαζί τους, όσο και για ενημερωτικούς λόγους ή /και για ενδεχόμενες προτάσεις προς αυτούς.

Νοείται ότι ο Δικαιούχος δεν θα διαθέσει προς δημοσιοποίηση, πώληση ή ότιδήποτε άλλο τα Προσωπικά Δεδομένα των επισκεπτών ή /και χρηστών ή /και babysitters του ιστοχώρου του σε τρίτους που δε σχετίζονται με τον ίδιο χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη ή /και χρήστη ή /και babysitter, με μοναδική εξαίρεση για αναφορά ή εφαρμογή νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες αρχές ή και τους νόμιμους νομικούς εκπροσώπους του Δικαιούχου.

Σε ότι αφορά τους «Δεσμούς» προς άλλους ιστοχώρους, ο Δικαιούχος δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν για αυτό και προτρέπει κάθε επισκέπτη ή /και χρήστη ή /και babysitter του ιστοχώρου όπως μελετά τις ανάλογες πολιτικές διαχείρησης προσωπικών δεδομένων και όρων χρήσης των ιστοχώρων στους οποίους ενδεχομένως να παραπέμπτεται διαμέσου «δεσμών» στον ιστοχώρο του Δικαιούχου.

Νοείται ότι ο κάθε χρήστης ή /και επισκέπτης ή /και babysitter του ιστοχώρου του Δικαιούχου διατηρεί το δικαίωμα κατόπιν γραπτής ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τον Δικαιούχο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να αιτηθεί έλεγχο για διατήρηση αρχείου με τα Προσωπικά του Δεδομένα, να αιτηθεί για διόρθωση, αλλαγή ή και διαγραφή τους.

Νοείται ότι κανένα άτομο κάτω από την ηλικία των 18 ετών δεν δικαιούται να έχει πρόσβαση στον ιστοχώρο του Δικαιούχου εκτός κι αν έχει ρητή συγκατάθεση των γονέων ή /και κηδεμόνων του.