Οι υπηρεσίες μας

Υπηρεσία εξεύρεσης νταντάς (babysitter)

H εταιρεία μας απαιτεί από τις babysitters να περάσουν από διάφορες διαδικασίες ελέγχου προτού κριθούν ικανές να ενταχθούν στο δυναμικό των συνεργατών της, όμως η τελική επιλογή του ατόμου που θα φροντίζει τα παιδά κάθε οικογένειας εναπόκειται στους εκάστοτε γονείς. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό

                                                                                                    

Με τη δωρεάν εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, λαμβάνετε κάθε μήνα το ηλεκτρονικό μας περιοδικό με άρθρα από γιατρούς, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και άλλους ειδικούς, για ότι αφορά το παιδί και το σύγχρονο γονέα.

Ψυχαγωγία παιδιών σε κάθε είδους εκδήλωση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απασχόληση και ψυχαγωγία των ανήλικων καλεσμένων σας σε κάθε είδους εκδήλωση όπως βαφτίσεις, γενέθλια, γάμους, εταιρεικές και άλλες εκδηλώσεις, προσφέροντας πακέτα και επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Το πρόγραμμα μας δημιουργείται πάντα σε συνεννόηση με το γονέα και σύμφωνα με την ηλικιακή ομάδα των παιδιών που θα συμμετέχουν σε αυτό. 

Διαλέξεις και εργαστήρια για εκπαιδευτικού, γονείς & παιδιά

Σε μηνιαία βάση η εταιρεία μας σε συνεργασία με ομάδα ειδικών, διοργανώνει διαλέξεις και εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά. Η θεματολογία αφορά την ολόπλευρη και σφαιρική ανάπτυξη του παιδιού, τις γονεϊκές σχέσεις καθώς και ενημέρωση για παιδαγωγικές μεθόδους.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας καλέσετε Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 - 17:00 στο 99243118!