Γονείς

Πακέτο Α: Εξεύρεση μόνιμης / σταθερής νταντάς

Το πακέτο αυτό έχει σχεδιαστεί και αφορά κυρίως πελάτες που ενδιαφέρονται να βρουν κοπέλα για να φροντίζει επί τακτικής ή μακροπρόθεσμης βάσης το παιδί τους και επιθυμούν όπως η εταιρεία τους βοηθήσει να βρουν ένα άτομο το οποίο να ανταποκρίνεται στα κριτήρια και τα ωράρια που οι ίδιοι θα μας δώσουν!

Με την επιλογή αυτού του πακέτου συμπληρώνετε ηλεκτρονικά και στέλνετε συνημμένη με email στην εταιρεία τη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΤΑΝΤΑΣ. Από τη μέρα που η εταιρεία λαμβάνει συμπληρωμένη τη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ, αναλαμβάνει να σας στείλει για προσωπική συνέντευξη από 1-3 άτομα τα οποία θα πληρούν τα δικά σας κριτήρια και θα έχουν δηλώσει ότι τα ενδιαφέρει να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για τον μισθό που εσείς θα συμφωνήσετε με την εταιρεία. Μετά το πέρας των συνεντεύξεων συστήνεται όπως ο πελάτης ζητήσει από την εταιρεία όπως η νταντά που επέλεξε, παρέχει στην οικογένεια του τις υπηρεσίες της σε δοκιμαστική βάση (στην παρουσία του γονέα και για όσο διάστημα ο ίδιος κρίνει αναγκαίο) με καταβολή κανονικού μισθού** στην κοπέλα. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να γνωρίσουν πιο καλά την υποψήφια αλλά επίσης δίνεται και στα παιδιά τους η ευκαιρία προσαρμογής πριν η κοπέλα αναλάβει τα καθήκοντα φύλαξης/απασχόλησης τους.

Όταν αποφασίσετε με ποιά νταντά θα συνεργαστείτε, η εταιρεία, αν το επιθυμείτε, εξασφαλίζει ότι θα στείλει το άτομο αυτό για ιατρικές εξετάσεις, ταχύρυθμα μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για βρέφη και παιδιά, για ψυχομετρική αξιολόγηση όπου θα πιστοποιηθεί και επίσημα ότι είναι ελεύθερο ψυχοπαθολογίας και κατάλληλο για να παρέχει υπηρεσίες φύλαξης και απασχόλησης παιδιών (η όλη διαδικασία αξιολόγησης και εκπαίδευσης μπορεί να διαρκέσει από 2 μέχρι και 8 εβδομάδες). Επιπλέον η εταιρεία θα σας στείλει το φάκελο της επιλεχθείσας κοπέλας ο οποίος θα περιλαμβάνει τα πιστοποιητικά των σπουδών της, του λευκού της ποινικού μητρώου και τις συστάσεις της. Επιπλέον η εταιρεία θα σας εξασφαλίσει έκπτωση 5-30% στο συνολικό μηνιαίο κόστος για τη φύλαξη των παιδιών σας (μισθός babysitter**) καθώς επίσης θα σας στείλει και κάποιες φόρμες – εργαλεία που ενδεχομένως να σας φανούν χρήσιμα για την ομαλή σας συνεργασία με τη νταντά του παιδιού σας.

Οι πελάτες που επιλέγουν το Α πακέτο, εξασφαλίζουν από την εταιρεία έκπτωση 5-​30​% του μηνιαίου κόστους των υπηρεσιών της νταντάς.

 

Μάθετε περισσότερα στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Πακέτο Β: Νταντάδες για περιστασιακή φύλαξη - Συνδρομητικό 

Αφορά πελάτες που ενδιαφέρονται για περιστασιακή φύλαξη των παιδιών τους.

Με την επιλογή αυτού του πακέτου, ο πελάτης εξασφαλίζει τα προφίλ των μελών της εταιρείας (βρεφοκόμων, νηπιαγωγών, δασκάλων, φιλολόγων, κοινωνικών λειτουργών και άλλων ατόμων). Τα προφίλ των κοπέλων αναφέρουν περιοχή, μέρες και ώρες διαθεσιμότητας, ηλικίες παιδιών που μπορεί η εκάστοτε κοπέλα να αναλάβει, χαρακτηριστικά προσωπικότητας, ενδιαφέροντα, σπουδές, προηγούμενη εμπειρία, καθώς και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (όπως οι ίδιες τα έχουν καταθέσει στην εταιρεία για δημιουργία του προφίλ τους). Ο πελάτης λαμβάνει επίσης, από την εταιρεία χρήσιμα εργαλεία (φόρμες) για την ομαλή του συνεργασία με την κοπέλα και αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη ελέγχου των προσόντων αλλά και επιλογής του ιδανικού κατά την κρίση του ατόμου. Ο πελάτης δικαιούται να επιλέξει να συνεργαστεί με περισσότερες από μία κοπέλες αν το επιθυμεί!

Η εταιρεία κάνει διάφορους ελέγχους στις νταντάδες – μέλη, προτού αυτές ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας, όπως έλεγχο του ποινικού τους μητρώου, των συστάσεων, σπουδών και του δελτίου υγείας τους.

 

Η λίστα με τα προφίλ των κοπέλων, λόγο συχνής εργοδότησης τους και συνεχούς αλλαγής των ωραρίων και της διαθεσιμότητας τους, αναβαθμίζεται κάθε 30 ημέρες! 

 ​Οι πελάτες που επιλέγουν αυτό το πακέτο, διατηρούν το δικαίωμα να ζητούν από την εταιρεία την ανανεωμένη  λίστα προφίλ μέχρι και ​12 μήνες ανάλογα με το πακέτο που έχουν αγοράσει.

Μάθετε περισσότερα στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πακέτο Γ: Επείγουσα εξεύρεση νταντάς για έκτακτη φύλαξη 

Αυτό το πακέτο αφορά πελάτες που χρειάζονται άμεσα και επείγον νταντά ή και πελάτες που χρειάζονται  υπηρεσίες φύλαξης παιδιών για μεμονωμένη διάρκεια ημερών και δίνουν στην εταιρεία λιγότερο από 5 εργάσιμες μέρες για να τους εξυπηρετήσει. Για να μπορεί η εταιρεία να στείλει νταντά στον πελάτη, χρειάζεται αυτός να συμπληρώσει τη ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΝΤΑΝΤΑΣ, να τη στείλει με email και να προπληρώσει 50% του συνολικού κόστους των υπηρεσιών διαμέσου τραπεζικής μεταφοράς ή PayPal. Όταν γίνει η πληρωμή και εντός 3 ημερών θα λάβει από την εταιρεία εργαλεία ​-​ φόρμες για ομαλή συνεργασία με τη νταντά που η εταιρεία θα του στείλει, καθώς και το προφίλ με τα στοιχεία επικοινωνίας της κοπέλας. 

Σημειώνουμε ότι οι κοπέλες που στέλνονται στους πελάτες διαμέσου του Γ πακέτου διαθέτουν δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών για βρέφη και παιδιά, καθαρό ποινικό μητρώο καθώς επίσης έχουν περάσει από ψυχομετρική αξιολόγηση στην οποία κρίθηκαν ελεύθερες ψυχοπαθολογίας και κατάλληλες για να παρέχουν υπηρεσίες φύλαξης και απασχόλησης παιδιών.

 

Επιπλέον ενημερώνουμε τους πελάτες ότι διατηρούν το δικαίωμα, αν το επιθυμούν και νοουμένου ότι είναι εφικτό, να καλέσουν σε συνάντηση τη νταντά, τόσο για να γίνει μια πρώτη γνωριμία με τα παιδιά τους πριν την ημέρα που θα αναλάβει τη φύλαξη τους, όσο επίσης και για να της παρέχουν τις ανάλογες οδηγίες. Το κόστος για συνάντηση με τη νταντά ανέρχεται στα 7 Ευρώ ανά 30 λεπτά και πληρώνεται απευθείας στη νταντά μετά το πέρας της συνάντησης. 

Υπάρχει η δυνατότητα να σας παρέχουμε ειδικές τιμές για περισσότερες από μία μέρες φύλαξης. Ενημερώστε μας ώστε να σας στείλουμε συγκεκριμένη προσφορά υπηρεσιών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, χρεώσεις και προσφορές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.